Ditt vertshus i Rjukan

Følelsen av å være hjemme - når man er borte.

Alle våre gjester er våre viktigste kunder. Vi gjør vårt ytterste for at du skal føle deg velkommen og for at oppholdet ditt skal bli bra.

Beliggenhet


Enten du planlegger en langhelg eller en lengre ferie, er vår beliggenhet det perfekte utganspunkt når du er på Rjukan. Fra Rjukan Gjestegård kommer du deg raskt til severdigheter, butikker, restauranter, Rjukanbadet og offentlig transport. I vinterhalvåret er det gratis skibuss til Gaustablikkområdet. Kommer du for å oppleve natur og fred og ro, er det også like rundt hjørnet. Kommer du i egen bil har vi gratis parkeringsplasser tilgjengelig.

Gjester


Hos oss er alle velkommen. Vi har rom som passer barnefamilier og rom som er lett tilgjengelige med rullestol. Kort sagt – rom i alle prisklasser. Skal du ha med deg kjæledyr må du ta kontakt med oss god tid i forkant, slik at vi kan legge til rette for dette. Ring oss for mer informasjon om ditt opphold

Følelsen av å være hjemme - når man er borte. (Your home away from home)

Velkommen . Alle våre gjester er våre viktigste kunder. Vi gjør vårt ytterste for at du skal føle deg velkommen og for at oppholdet ditt skal bli bra.

Pent oppholdsrom med kunst på veggene Hall med mye kunst på veggene