Rjukan Gjestegård med norske flagg og gjester som nyter uteplassen

Overnatting på Rjukan

Hei og velkommen til Rjukan Gjestegård! Når du trenger overnatting i Rjukan, står vi klare til å gi deg en god opplevelse. Vi er overbevist om at du vil velge Rjukan Gjestegård hver gang du skal overnatte i Rjukan, og vi vil gjerne overbevise deg også!

Du vil trives hos oss. Vi har fokus på hyggelig atmosfære, god service. Våre koselige rom er tilpasset både forretningsreisende og barnefamilier. Fortell oss hvilket rom du foretrekker, så vil vi gjøre vårt ytterste for at du skal få et behagelig opphold. Når du trenger overnatting i Rjukan er det bare å ringe oss! Vi gleder oss til å ønske deg velkommen.

Alle våre rom har alt du trenger for god søvn og hvile. Vår hyggelige betjening er behjelpelig med spørsmål du måtte ha. Vi kjenner også nærområdet godt, og kan vise vei til turløyper og servicetilbud.

Rjukan Gjestegård

Hvorfor Rjukan Gjestegård?

Når du trenger et praktisk og rimelig sted for overnatting i Rjukan, bør du ringe oss. 

  • Rimelig overnatting i Rjukan
  • Rent og ryddig
  • Hjemmekoselig atmosfære
  • God beliggenhet midt i sentrum

Vi har mange fornøyde gjester hvert år som setter pris på vår personlige service og kunnskap om nærområdet. 


Overnatting i Rjukan

Hos Rjukan Gjestegård kan du bo så lenge du måtte ønske. Mange av våre gjester er på langreise, og ønsker ofte å bruke god tid på hvert sted. Snakk med oss om lengre opphold, og vi vil komme med et godt tilbud. Vi har egne familierom som egner seg godt for familier eller grupper på opptil fire personer. 

Kontaktinformasjon